Om STEMMERIET

Stemmen bag STEMMERIET

Jeg hedder Nanna Højholt og er stemmen bag STEMMERIET. Min passion for stemmen går tilbage til 1993, hvor jeg begyndte at få privatundervisning i sang, synge i kor og spille musicals. Her oplevede jeg for første gang, hvor stor en indflydelse vores stemmer har, og hvor meget du kan arbejde med din stemme. Det begyndte at fascinere mig, hvor stor del stemmen er af vores identitet og det samlede udtryk, vi har som mennesker. Det er spændende at opleve, hvordan du kan arbejde med din stemme og opnå en helt anden gennemslagskraft og komme igennem med dine budskaber. Derudover elsker jeg at opleve, hvordan mine elever og kursister udvikler deres selvtillid i takt med, at de får en bedre kontrol med deres stemmes udtryk.

Min vej til stemmetræning

Jeg stiftede første gang bekendtskab med Estill Voice Training i 2002 og mærkede straks, at jeg havde fundet guldet. Min stemmes klang og spænd ændrede sig markant, og jeg fik pludselig et helt hav af forskellige valgmuligheder for, hvordan jeg kunne fremstille en tone. Estill-teknikken gav mig viden og knowhow. Jeg tog derfor uddannelsen til Master Trainer både hos Klaus Møller og Helga Westmark og blev certificeret i 2011. Under uddannelsen skal man både bevise, at man mestrer alle øvelser inden for Estill Voice Training, og at man kan undervise andre i dem.

Estill-teknikken gav mig viden og knowhow. Jeg havde ikke længere følelsen af, at jeg først kunne korrigere en tone, efter jeg havde sat an. Jeg indstillede bare muskulaturen inden, og ud kom tonen præcis som planlagt.

Jeg har beskæftiget mig med undervisning i stemmebrug og stemmens udvikling, siden jeg blev certificeret, og jeg deltager i Estill World Voice Symposiummer, hvor seneste forskning og erfaringer bliver fremlagt af og for Estill instruktører fra hele verden. Jeg har personligt beskæftiget mig meget med musicals, både som performer, instruktør og koreograf. Jeg har desuden en danseuddannelse og en uddannelse i eventmanagement.

Jeg gør alt for, at et forløb hos STEMMERIET er både trygt og sjovt. Stemmen er nært forbundet med din identitet og det kan føles sårbart at åbne op. Jeg gør derfor meget ud af, at du frit kan udfolde dig og udvikle dig i trygge rammer.

Voice over

Har du brug for en stemme til din video, din podcast, din optagelse eller lignende? Lyt til mine voice samples her.

Hos STEMMERIET tilbyder jeg både individuel stemmetræning og workshops for virksomheder. Alle forløb tager udgangspunkt i dine behov, så jeg kan tilrettelægge et forløb, som giver dig det bedste resultat. Det gælder uanset, om det er privat stemmetræning eller workshops for virksomheder.


Jeg er altid åben for en snak, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan stemmetræning kan hjælpe dig, eller ønsker at booke en tid.

Følg med på Instagram, Facebook og Linkedin.